העולם מתחלק לשניים - חלק מאוהבים בפרג בהגזמה והצד השני לא יכול להריח את זה.
אם אתם מהצד המאוהב, העוגה הזאת היא בדיוק בשבילכם.
השילוב בין העוגת שוקולד האוורירית והשוקולדית לבין הפרג גורם גם למי שנמצא בצד השני,
לרצות להתקרב. תסמכו עליי.
מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה.
לאחר קבלת קצף תפוח ובהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.
בשלב הזה מוסיפים את כוס הפרג ומקפלים פנימה בעזרת לקקן עד איחוד מלא.
מעבירים לתבנית ואופים על 160 מעלות, למשך שעה. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).
לאחר שהעוגה מוכנה נבזוק מעל אבקת סוכר. (לא חובה)
בתאבון!