לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת שוקולד ופרג

העולם מתחלק לשניים - חלק מאוהבים בפרג בהגזמה והצד השני לא יכול להריח את זה.
אם אתם מהצד המאוהב, העוגה הזאת היא בדיוק בשבילכם.
השילוב בין העוגת שוקולד האוורירית והשוקולדית לבין הפרג גורם גם למי שנמצא בצד השני,
לרצות להתקרב. תסמכו עליי.

מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן

מצרכים לעוגת שוקולד ופרג:

  • 4 ביצים L
  • כוס וחצי סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס קקאו
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 2 כוסות חלב פושרים / מים פושרים לפרווה
  • 1 כוס פרג

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה.
לאחר קבלת קצף תפוח ובהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.
בשלב הזה מוסיפים את כוס הפרג ומקפלים פנימה בעזרת לקקן עד איחוד מלא.

מעבירים לתבנית ואופים על 160 מעלות, למשך שעה. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).

לאחר שהעוגה מוכנה נבזוק מעל אבקת סוכר. (לא חובה)

בתאבון!

 

 

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן