לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן

מצרכים לקרפ שוקולד ללא גלוטן:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות חלב חמים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 130 גרם קמח ללא גלוטן
  • 20 גרם קקאו

אופן ההכנה:

טורפים את כל המרכיבים יחד עד
בלילה חלקה ללא גושים.
שופכים על מחבת חמה ומטים מצד לצד.
שימו לב לא להגזים עם הכמות הקרפ צריך להיות דק ולא עבה.
לאחר שהקרפ זהוב משני הצדדים, עניין של דקות. הוא מוכן!
מורחים ממרח שאוהבים וטורפים.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן