Sapir Asayag Logo

מתכון ללחמניות גבינה וזיתים

יוני 7, 2023

מצרכים ללחמניות גבינה וזיתים:

  • קילו קמח מנופה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן
  • כף מלח
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 1 חבילת גבינת חמד
  • 1 חבילת גבינה צפתית
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 1 חבילת קוטג'
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כף שטוחה מלח
  • כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • מעט זיתים לקישוט
  • שומשום וביצה להברשה

*שימו לב - הכמויות של הגבינות והתבלינים לפי טעם. הכמויות הרשומות הן לפי טעמי האישי.

אופן ההכנה:

לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן, מלח ולבסוף את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.

בזמן שהבצק בהתפחה: נכין את המלית שלנו ונעברר בקערה את הגבינות, הביצה, התבלינים עד שהכל מתאחד לעיסה אחת (חוץ מהזיתים).

לאחר שהבצק תפח: נחלק אותו לכדורים, כאשר כל כדור 70 גרם.
נניח את הכדורים בתבנית האפיה שלנו במרווחים קלים זה מזה.
עם האצבעות ניצור שקע בכל כדור ובשקע נניח את מלית הגבינות שלנו.
על המלית נפזר מעט זיתים.
נבריש בצידי הבצק ביצה ונפזר בעיגול החיצוני של הבצק שומשום.

לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן