*שימו לב - הכמויות של הגבינות והתבלינים לפי טעם. הכמויות הרשומות הן לפי טעמי האישי.
לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן, מלח ולבסוף את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.
בזמן שהבצק בהתפחה: נכין את המלית שלנו ונעברר בקערה את הגבינות, הביצה, התבלינים עד שהכל מתאחד לעיסה אחת (חוץ מהזיתים).
לאחר שהבצק תפח: נחלק אותו לכדורים, כאשר כל כדור 70 גרם.
נניח את הכדורים בתבנית האפיה שלנו במרווחים קלים זה מזה.
עם האצבעות ניצור שקע בכל כדור ובשקע נניח את מלית הגבינות שלנו.
על המלית נפזר מעט זיתים.
נבריש בצידי הבצק ביצה ונפזר בעיגול החיצוני של הבצק שומשום.
לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות.
בתאבון!