ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון ללחמניות קמח מלא

יוני 4, 2023

מצרכים ללחמניות קמח מלא:

  • 500 גרם קמח מלא
  • 1/4 כוס סוכר
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כף מלח
  • כוס וחצי מים פושרים
  • שיבולת שועל לקישוט

אופן ההכנה:

מערבלים בקערת המיקסר על מהירות נמוכה את הקמח יחד עם הסוכר והשמרים.
מוסיפים שמן ומלח ולבסוף את המים. ללוש על מהירות בינונית למשך 8 דקות.
(תגעו בבצק, אם הוא קצת קשה תוסיפו עוד 2 כפות מים ותלושו עד איחוד.)
נפתיח כשעה-שעה וחצי.

לאחר התפחה ניצור לחמניות ונפתיח לעוד 10-15 דקות.
נבריש בביצה, נפזר שיבולת שועל מעל ונאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15 דקות.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן