מערבבים יחד את החמאה כאשר היא רכה ואת הסוכר עד קבלת משחה. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים אבקת אפיה, מלח וקמח.
מוסיפים לתערובת החמאה, הסוכר והביצה חצי מתערובת היבשים (קמח וכ'ו) וחצי כוס חלב ומערבבים.
לאחר איחוד מוסיפים את החצי השני של הקערה ושל הכוס.
לאחר קבלת בלילה נוזלית מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
נעביר לתבניות המאפינס ונמלא 3/4 מכל תבנית ולא יותר.
נכניס לאפיה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, למשך 20 דקות, תוכנית תנור טורבו.
בתאבון!