לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון למאפינס שוקו צ'יפס ללא גלוטן

מצרכים למאפינס שוקו צ'יפס ללא גלוטן:

  • 100 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל (אם משתמשים בתמצית וניל טהור אז חצי כפית)
  • כפית אבקת אפיה גדושה
  • קורט מלח
  • 175 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1/2 כוס חלב
  • כוס שבבי שוקולד צ'יפס מעורבבים בקערה עם 2 כפות קמח לל"ג

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את החמאה כאשר היא רכה ואת הסוכר עד קבלת משחה. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים אבקת אפיה, מלח וקמח.
מוסיפים לתערובת החמאה, הסוכר והביצה חצי מתערובת היבשים (קמח וכ'ו) וחצי כוס חלב ומערבבים.
לאחר איחוד מוסיפים את החצי השני של הקערה ושל הכוס.

לאחר קבלת בלילה נוזלית מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
נעביר לתבניות המאפינס ונמלא 3/4 מכל תבנית ולא יותר.
נכניס לאפיה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, למשך 20 דקות, תוכנית תנור טורבו.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן