לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לאוזני המן ללא גלוטן

מצרכים לאוזני המן ללא גלוטן:

  • 150 קמח תופח/רב תכליתי ללא גלוטן
  • 30 גרם קמח שקדים
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה L
  • 50 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • כפית תמצית וניל
  • ממרח נוטלה/ כל ממרח שאתם אוהבים
  • מעט מים לסגירה לצורת האוזן המן

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.

לאחר שהבצק התייצב נוציא אותו מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נרדד את הבצק בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
לאחר שרידדנו את הבצק נקרוץ עיגולים בעזרת חותכן/ בעזרת כוס.

באמצע של כל עיגול ניצוק את הממרח שבחרנו.
נרטיב מעט את האצבע ונמרח במסגרת העיגול את המים. ממש ממש מעט, לא להרטיב את הבצק יותר מדי.
נקפל את שני חלקי העיגול מהצדדים ונאחד ביניהם לצורת קונוס. את החלק התחתון נהדק יחד אל הקונוס לצורת משולש.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
נאכל מהעוגיות לאחר שהצטננו לגמרי.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן