ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לבראוניז מושחת ללא גלוטן

מאי 20, 2024

מצרכים לבראוניז שוקולד וגבינה מושחת ללא גלוטן:

לתחתית הבראוניז:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 280 גרם סוכר
  • 4 ביצים
  • 125 גרם קמחלשכבת הגבינה:
  • 250 מל' גבינת שמנת
  • 60 גרם סוכר
  • ביצהלכדורי השוקולד צ'יפס: (לא חובה)
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום גולדן
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • שקית אבקת אפיה
  • 3/4 כוס קמח שקדים
  • 1 ורבע כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1 כוס שבבי שוקולד חלב
    (שימו לב כי ישאר לכם בצק נוסף מכמות כזו של בצק שוקולד צ'יפס ואתם יכולים לאפות את זה כעוגיות רגילות בתנור על 180 מעלות, מצב טורבו עד השחמה, 7-8 דקות)

אופן ההכנה:

נתחיל עם בצק השוקולד צ'יפס: בקערה נערבב בין החמאה הרכה לסוכר עד איחוד וקבלת משחה.
(שימו לב, ניתן להכין את המתכון בקערת המיקסר ואפשר גם בקערה עם כף עץ- מה שנוח)
נוסיף ביצה, תמצית וניל ומלח ונערבב.
נוסיף סודה לשתיה, אבקת אפיה, קמח שקדים וקמח ללא גלוטן ונערבב.
לבסוף נוסיף את שבבי השוקולד ונערבב לבצק אחיד.
נכדרר לכדורים ונשים במקרר.

נעבור אל שכבת הבראוניז: נמיס במיקרוגל את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה.
נוסיף סוכר ונטרוף. נוסיף ביצים ונטרוף. לבסוף נוסיף את הקמח עד לאיחוד ונעביר לתבנית משומנת.

נעבור אל שכבת הגבינה: בקערה נטרוף את כל המרכיבים יחד עד לבלילה אחידה.
בעזרת כף בזהירות נפזר את שכבת הגבינה מעל השכבה של הבראוניז.

נוציא מהמקרר את כדורי השוקולד צ'יפס שיצרנו ונפזר מעל.

לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, תוכנית תנור סטטי (םס למעלה פס למטה), למשך 45 דקות.
את הבראוניז נפרוס רק לאחר שהוא התקרר לגמרי. אני ממליצה אחרי לילה שלם במקרר.

בתאבון!

הכנתם? צלמו ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן