Sapir Asayag Logo

מתכון לברד פודינג ללא גלוטן

נובמבר 25, 2023

מצרכים לברד פודינג ללא גלוטן:

  • 1/2 חלה ללא גלוטן חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה (250 מל')
  • 3 ביצים M
  • 1/3 כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

נחתוך את הלחם לקוביות ונניח בתבנית המתאימה לאפיה בתנור.

נטרוף בקערה את החלב, שמנת מתוקה, ביצים, סוכר, קינמון ותמצית וניל עד איחוד.
נשפוך את הבלילה על כל קוביות החלה. נדאג שיגע בכל הקוביות כך שכל הקוביות ספוגות בבלילה.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 20-30 דקות, תלוי בתנור.
לאחר שהמאפה מוכן נקשט באבקת סוכר. ניתן להגיש יחד עם גלידת וניל.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן