Sapir Asayag Logo

מתכון לברד פודינג

אוגוסט 20, 2024

מצרכים לברד פודינג:

  • 1/2 חלה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה (250 מל')
  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

חותכים את הלחם לקוביות ומניחים בתבנית המתאימה לאפיה בתנור.

טורפים בקערה את החלב, שמנת מתוקה, ביצים, סוכר, קינמון ותמצית וניל עד איחוד.
שופכים את הבלילה על כל קוביות החלה. דואגים שיגע בכל הקוביות כך שכל הקוביות ספוגות בבלילה.

אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 20-30 דקות, תלוי בתנור.
לאחר שהמאפה מוכן מקשטים באבקת סוכר. ניתן להגיש יחד עם גלידת וניל.

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן