Sapir Asayag Logo

מתכון לדובשניות ללא גלוטן

ספטמבר 22, 2024

מצרכים לדובשניות ללא גלוטן:

  • 1/4 כוס דבש
  • 1 ביצה
  • 3 כפות סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כוס קמח תופח ללא גלוטן/ קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1/2 כוס קמח שקדים (במידה ואין קמח שקדים ניתן להמיר בקמח תופח ללא גלוטן/ קמח רב תכליתי ללא גלוטן)
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית קינמון
  • אבקת סוכר לעיטוף העוגיה

אופן הכנה:

בקערה נערבב בעזרת כף מעץ את הדבש, ביצה, סוכר ושמן.

לאחר מכן, נוסיף אל הקערה את כל החומרים היבשים.
כלומר: קמחים, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקינמון.

נערבב טוב טוב עד שהכל מתאחד ולאחר מכן נעביר את העיסה שלנו למקפיא למשך 50 דקות.

כעבור 50 דקות, ניצור כדורים קטנים מאוד (שימו לב שהעוגיה ממש משתטחת בתנור אז תקחו בחשבון)
ונעטוף אותם באבקת סוכר.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 8 דקות.
נניח לעוגיות ורק לאחר מכן נאכל מהן.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן