לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לדונאטס אמסטרדם ללא גלוטן

מצרכים לדונאטס אמסטרדם ללא גלוטן:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1/4 כוס קקאו
  • ביצה
  • כפית גדושה אבקת אפיה
  • 3/4 כוס חלב
  • 1/4 כוס סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן
  • 20 גרם שבבי שוקולד לבן

אופן ההכנה:

בקערה נטרוף את כל החומרים יחד עד איחוד.
שימו לב שאין גושים בכלל.
את הבלילה נעביר לשקית זילוף/בעזרת כף נניח את הבלילה בתוך תבנית דונאטס המתאימה לאפיה בתנור.
נמלא כל שקע של דונאטס עד ל1/4 מגובה התבנית נפזר שבבי שוקולד לבן ואז נשים מעל עוד בלילה עד ל3/4 מגובה התבנית.
אל תמלאו עד הסוף כי הבלילה עוד מתנפחת ועולה מעלה.

לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 20-25 דקות או עד השחמה.

לאחר שהדונאטס נאפה והצטנן, נעבור להכנת ציפוי השוקולד.
נמיס במיקרוגל את השוקולד יחד עם השמן בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.

לאחר שהשוקולד שלנו נמס והגענו למרקם שאנחנו רוצים, אנחנו נטבול בשוקולד את החלק התחתון של הדונאטס.
זאת אומרת, החלק שנאפה בצורת התבנית וקיבל את הצורה היפה יותר.
נטבול בשוקולד נסובב מעט, נרים בזהירות וניתן לעודפי השוקולד לרדת חזרה על הקערה.
נניח בזהירות בצד ונעבור ככה על כל הדונאטסים.
ניתן לקשט בסוכריות/קוקוס/שוקולד מגורר - ואפשר גם פשוט להשאיר ככה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן