נמלא כל שקע של דונאטס עד ל1/4 מגובה התבנית נפזר שבבי שוקולד לבן ואז נשים מעל עוד בלילה עד ל3/4 מגובה התבנית.
אל תמלאו עד הסוף כי הבלילה עוד מתנפחת ועולה מעלה.
לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 20-25 דקות או עד השחמה.
לאחר שהדונאטס נאפה והצטנן, נעבור להכנת ציפוי השוקולד.
נמיס במיקרוגל את השוקולד יחד עם השמן בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
לאחר שהשוקולד שלנו נמס והגענו למרקם שאנחנו רוצים, אנחנו נטבול בשוקולד את החלק התחתון של הדונאטס.
זאת אומרת, החלק שנאפה בצורת התבנית וקיבל את הצורה היפה יותר.
נטבול בשוקולד נסובב מעט, נרים בזהירות וניתן לעודפי השוקולד לרדת חזרה על הקערה.
נניח בזהירות בצד ונעבור ככה על כל הדונאטסים.
ניתן לקשט בסוכריות/ קוקוס/ שוקולד מגורר - ואפשר גם פשוט להשאיר ככה.
בתאבון!