Sapir Asayag Logo

מתכון לחיתוכיות שוקולד ללא גלוטן

ספטמבר 9, 2024

מצרכים לחיתוכיות שוקולד ללא גלוטן:

  • 1.5 כוסות קמח תופח ללא גלוטן
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • כפית אבקת אפי
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת סוכר לקישוט
  • 2 טבלאות שוקולד חלב
  • ממרח נוטלה/ ממרח השחר/ כל ממרח שאוהבים

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.

לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק לחצי ונרדד כל חצי בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט.

מרחו ממרח שוקולד על אחד מהבצקים שרידדתם במרכז שלו והניחו באמצע את טבלאות השוקולד לאורך.
הניחו את החלק השני של הבצק המרודד מעל החלק שעליו מונחים השוקולדים, והסירו חתיכות בצק מיותרות.
כלומר הבצק יהיה בצורת מלבן, בצורת טבלאות השוקולד. נהדק מהצדדים.

ולתנור! נכניס לאפיה על מצב סטטי בתנור, על 180 מעלות, למשך 20-30 דקות או עד שהמאפה משחים ומוכן.

לאחר האפיה נניח למאפה להתקרר לגמרי ורק לאחר מכן נפרוס לרצועות.
נפדר באבקת סוכר.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן