לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לחיתוכיות שוקולד ללא גלוטן

מצרכים לחיתוכיות שוקולד ללא גלוטן:

  • 1.5 כוס קמח תופח ללא גלוטן
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
  • ממרח נוטלה/ כל ממרח שאתם אוהבים
  • 1-2 טבלאות שוקולד

אופן הכנה:

מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.

לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד אותו בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור.
נרדד למשטח דק אבל לא מדי, לצורה מלבנית.

נמרח ממרח נוטלה (שימו לב שהממרח שאני מרחתי הוא ממרח שאיתו אני מכינה את עוגות השמרים אך אפשר גם כל ממרח אחר!)
באמצע הבצק ומעליו נניח את טבלאות השוקולד. (לי נכנסה טבלה אחת שלמה ועוד חצי).

ב2 ניירות אפיה נפרדים מקומחים מעט נרדד את החלק השני של הבצק בערך לאותו גודל של הקודם ונניח אותו מעל טבלאות השוקולד כך שיסגור את הבצק הראשון.
נחתוך את שולי הבצק המיותרים ונהדק מעט עם האצבעות.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 20 דקות או עד שקצוות הרולדה נעשים שחומים.
נוציא את התבנית מהתנור ניתן לה להצטנן לגמרי. ניתן אפילו להכניס למקרר.
רק לאחר שהרולדה הצטננה לגמרי נפרוס לפסים.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן