
מניחים בקערה את כל מצרכי הבצק (הכל חוץ מהממרח שבחרנו ואצבעות הקינדר) ומערבלים עד לבצק אחיד.
מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק בנפרד בין שני ניירות אפיה שונים ומקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור לצורת מלבן.
מורחים על אחד המלבנים את הממרח שבחרנו ומניחים את טבלאות השוקולד, כך שיהיו לאורך כל הבצק.
מניחים מעל בזהירות את המלבן השני שרידדנו ומהדקים בצדדים.
מניחים את נייר האפיה כפי שהוא על התבנית בכדי לא לפגוע בצורת המלבן.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 20-25 דקות.
(שימו לב, במידה ובחרתם בממרח קינדר/שוקולד לבן, עליכם לאפות בתוכנית תנור סטטי).
מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים לה להצטנן מעט ולאחר מכן מכניסים את התבנית למקרר לקירור מלא למשך שעה-שעתיים.
רק לאחר שהבצק קר פורסים את העוגיות. כלומר, פורסים לרוחב לפסים ומפדרים באבקת סוכר.
החיתוך של הבצק כאשר הוא קר עוזר לשמור על החיתוך אסתטי.
את העוגיות אפשר להשאיר בחוץ בקופסה אטומה.
בתאבון!
