מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבלים עד לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל30-40 דקות להתייצבות.
לאחר 30-40 דקות נוציא את הבצק מהמקרר ונתחיל לעבוד איתו.
נחלק את הבצק לחצי ונרדד כל חצי בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט.
מרחו ממרח שוקולד על אחד מהבצקים שרידדתם במרכז שלו והניחו באמצע את טבלאות השוקולד לאורך.
הניחו את החלק השני של הבצק המרודד מעל החלק שעליו מונחים השוקולדים, והסירו חתיכות בצק מיותרות.
כלומר הבצק יהיה בצורת מלבן, בצורת טבלאות השוקולד. נהדק מהצדדים.
ולתנור! נכניס לאפיה על מצב סטטי בתנור, על 180 מעלות, למשך 20-30 דקות או עד שהמאפה משחים ומוכן.
לאחר האפיה נניח למאפה להתקרר לגמרי ורק לאחר מכן נפרוס לרצועות.
נפדר באבקת סוכר.
בתאבון!