Sapir Asayag Logo

מתכון לכדורי שוקולד ללא גלוטן מ4 מרכיבים בלבד

אוגוסט 20, 2024

מצרכים לכדורי שוקולד:

  • 150 מל' שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • חבילת פתיבר ללא גלוטן (אני השתמשתי בשל חברת 'שר')
  • קוקוס לעיטוף

אופן ההכנה:

ממיסים את השמנת והשוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.

בנפרד, מרסקים את הפתי בר לחתיכות קטנות.
שימו לב שאתם לא מרסקים הכל לפירורים אלא משאירים את החתיכות בגודל קטן אך מורגש, זאת בשביל שניתן את הביס, נוכל להרגיש אותן ושלא ימסו עם השוקולד החם.

שופכים את השוקולד המומס יחד עם השמנת אל תוך קערת הפתיבר המרוסק.

מערבבים ומכניסים למקרר ל30 דקות להתייצבות.

מכדררים לכדורים ועוטפים בקוקוס.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן