מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, שמרים יבשים וסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל במיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים את המלח.
לאחר מכן נעצור את המיקסר נוסיף את המים ויחד עם כף נערבב יחד רק בכדי לוודא שאין אף חלק שלא הגיעו אליו המים.
נחזיר את המיקסר לפעולה על מהירות בינונית למשך 7-8 דקות.
לאחר שהתקבל בצק אחיד, בהיר וחלק נשמן אותו מעט ונניח להתפחה למשך שעה או עד הכפלת הנפח.
לאחר שהבצק תפח ניצור כדורים (כל כדור 100 גרם). נשטח את החלק האמצעי של כל כדור בעזרת כוס ובחור האמצעי שיצרנו נמלא בממרח פסטו, גבינת צ'דר ומעט גבינת פטה.
נבריש ביצה בחלק החיצוני של הבצק, מסביב לגבינה ונפזר מעל שומשום ונשאיר לעוד התפחה של כ15 דקות.
לאחר התפחה שניה נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.
בתאבון!