לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון למגולגלות נוטלה בלונדי

מצרכים למגולגלות נוטלה בלונדי:

  • 250 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 50 גרם קקאו
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • ממרח נוטלה
  • 1 חבילת בלונדי

אופן ההכנה:

בקערה נטרוף את כל המרכיבים עבור הבצק: הקמח, החמאה, אבקת הסוכר, קקאו, מלח וביצה עד לבצק אחיד.

נחלק את הבצק ל2 ונרדד את הבצק בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט לצורת מלבן.
נמרח מעליו את הנוטלה ובקצה שלו נניח את קוביות הבלונדי לאורך, נגלגל בזהירות את הבצק לצורת רולדה בעזרת נייר האפיה.

נעביר את הרולדה שלנו אל תבנית התנור ונקרר למשך 5-10 דקות במקרר.

ולתנור! נאפה על תוכנית טורבו, 180 מעלות למשך 15-18 דקות תלוי בחום התנור שלכם.
נוציא מהתנור, נצנן מעט ונעביר למקרר למשך שעה-שעתיים.
לאחר מכן נפרוס, נפדר באבקת סוכר ונאחסן בקופסה אטומה בחוץ.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת באתר
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן