Sapir Asayag Logo

מתכון למגולגלות נוטלה ובלונדי ללא גלוטן

יוני 17, 2024

מצרכים למגולגלות נוטלה ובלונדי ללא גלוטן:

  • 1 כוס קמח ללא גלוטן (תמי תופח/ רב תכליתי/ מולינו ירוק וכחול גם יעבדו כאן מצוין)
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1/2 כוס קקאו
  • 150 גרם חמאה רכה
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
  • ממרח נוטלה
  • 1 חבילת בלונדי

אופן ההכנה:

בקערה נטרוף את כל המרכיבים עבור הבצק: קמחים, קקאו, חמאה, אבקת אפיה, סוכר, חלב ותמצית וניל.

נחלק את הבצק ל2 ונרדד את הבצק בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט לצורת מלבן.
נמרח מעליו את הנוטלה ובקצה שלו נניח את קוביות הבלונדי לאורך, נגלגל בזהירות את הבצק לצורת רולדה בעזרת נייר האפיה.

נעביר את הרולדה שלנו אל תבנית התנור ונקרר למשך 5-10 דקות במקרר.

ולתנור! נאפה על תוכנית סטטי (פס למעלה פס למטה), 180 מעלות למשך 20-25 דקות תלוי בחום התנור שלכם.
נוציא מהתנור, נצנן מעט ונעביר למקרר למשך שעה-שעתיים.
לאחר מכן נפרוס, נפדר באבקת סוכר ונאחסן בקופסה אטומה בחוץ.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן