בקערה נטרוף את כל המרכיבים עבור הבצק: קמחים, קקאו, חמאה, אבקת אפיה, סוכר, חלב ותמצית וניל.
נחלק את הבצק ל2 ונרדד את הבצק בין שני ניירות אפיה מקומחים מעט לצורת מלבן.
נמרח מעליו את הנוטלה ובקצה שלו נניח את קוביות הבלונדי לאורך, נגלגל בזהירות את הבצק לצורת רולדה בעזרת נייר האפיה.
נעביר את הרולדה שלנו אל תבנית התנור ונקרר למשך 5-10 דקות במקרר.
ולתנור! נאפה על תוכנית סטטי (פס למעלה פס למטה), 180 מעלות למשך 20-25 דקות תלוי בחום התנור שלכם.
נוציא מהתנור, נצנן מעט ונעביר למקרר למשך שעה-שעתיים.
לאחר מכן נפרוס, נפדר באבקת סוכר ונאחסן בקופסה אטומה בחוץ.
בתאבון!