Sapir Asayag new Logo
Sapir Asayag new Logo

מתכון לנאגטס ללא גלוטן

אוקטובר 23, 2025

מצרכים לנאגטס ללא גלוטן:

  • 500 גרם עוף טחון
  • כף וחצי קורנפלור
  • קורט פלפל שחור
  • כפית מלח שטוחה
  • 1/2 כוס קמח ללא גלוטן
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/4 כפית מלח
  • כף פפריקה
  • 3/4 כוס משקה סודה מוגז קר מאוד (למי שאין, אפשר מים אבל הסודה מוסיף מאוד)
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את העוף הטחון יחד עם הקורנפלור, פלפל שחור וכפית מלח שטוחה.

ממלאים קערה במים ומניחים אותה לידנו בזמן העבודה,
טובלים את הידיים במים כך שיהיה לנו יותר נוח לעבוד עם המרקם של העוף.

לוקחים חתיכה קטנה מהעיסה ומגלגלים לכדור, מועכים כל כדור בעזרת הידיים ויוצרים צורה של נאגטס.
ככה כל פעם, עד שיצרנו נאגטסים מכל העיסה.
מניחים כל נאגטס שיצרנו על נייר אפיה ומכניסים את כל הנאגטסים למקפיא למשך 40-50 דק'.

בקערה מניחים: קמח קורנפלור, מלח ופפריקה ומערבבים.

לאחר שהוצאנו את הנאגטסים מהמקפיא עוטפים כל נאגטס מקערת היבשים שיצרנו (קמח, קורנפלור וכו') ומניחים בצד.
מוסיפים אל קערת היבשים את הסודה/ מים ומערבבים.

מחממים שמן במחבת רחבה, טובלים כל נאגטס בבלילה ומכניסים ישר לשמן הטיגון.
כשהנאגטס זהוב משני הצדדים, הוא מוכן.

מוציאים את הנאגטס אל תבנית סינון (קריספר) או אל צלחת המרופדת בנייר סופג.

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן