
מערבבים בקערה את העוף הטחון יחד עם הקורנפלור, פלפל שחור וכפית מלח שטוחה.
ממלאים קערה במים ומניחים אותה לידנו בזמן העבודה,
טובלים את הידיים במים כך שיהיה לנו יותר נוח לעבוד עם המרקם של העוף.
לוקחים חתיכה קטנה מהעיסה ומגלגלים לכדור, מועכים כל כדור בעזרת הידיים ויוצרים צורה של נאגטס.
ככה כל פעם, עד שיצרנו נאגטסים מכל העיסה.
מניחים כל נאגטס שיצרנו על נייר אפיה ומכניסים את כל הנאגטסים למקפיא למשך 40-50 דק'.
בקערה מניחים: קמח קורנפלור, מלח ופפריקה ומערבבים.
לאחר שהוצאנו את הנאגטסים מהמקפיא עוטפים כל נאגטס מקערת היבשים שיצרנו (קמח, קורנפלור וכו') ומניחים בצד.
מוסיפים אל קערת היבשים את הסודה/ מים ומערבבים.
מחממים שמן במחבת רחבה, טובלים כל נאגטס בבלילה ומכניסים ישר לשמן הטיגון.
כשהנאגטס זהוב משני הצדדים, הוא מוכן.
מוציאים את הנאגטס אל תבנית סינון (קריספר) או אל צלחת המרופדת בנייר סופג.
בתאבון!
