ספיר אסייג קונדיטורית מומחית ללא גלוטן

מתכון לעוגיות וניל ללא גלוטן

אוגוסט 12, 2024

מצרכים לעוגיות וניל ללא גלוטן:

  • 3 כוסות קמח ללא גלוטן (רב תכליתי/תמי תופח- גם מולינו יעבוד כאן טוב)
  • 2 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/3 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 250 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס סוכר

הערות: כוס = כוס שתיה חמה חד פעמית.
סך הכל יוצא מהמתכון 30 יחידות.

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את הקמח, אינסטנט פודינג, מלח ואבקת אפיה.
בקערת המיקסר מקציפים את החמאה כשהיא רכה יחד עם הסוכר למשך 3-4 דקות.
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את קערת הקמחים ומערבלים עד איחוד- אפשר גם עם לקקן/בידיים.
נקבל בצק רך מאוד.

נכניס למקרר למשך חצי שעה-שעה בכדי לקבל בצק שיהיה לנו יותר נוח לעבוד איתו.

לאחר קירור הבצק, ניצור כדורים מהבצק ונגלגל אותם בתוך צלחת עם סוכר (לא חובה אבל מוסיף).

נסדר במרווחים כי העוגיה ממש משתטחת ונאפה בתנור שחומם מראש על תוכנית טורבו, 180 מעלות,
למשך 12-15 דקות עד שהעוגיה משחימה ממש.

לאחר שהעוגיה מצטננת ניתן להעביר לצנצנת ולאחסן בחוץ.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן