הערות: כוס = כוס שתיה חמה חד פעמית.
סך הכל יוצא מהמתכון 30 יחידות.
בקערה מערבבים את הקמח, אינסטנט פודינג, מלח ואבקת אפיה.
בקערת המיקסר מקציפים את החמאה כשהיא רכה יחד עם הסוכר למשך 3-4 דקות.
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את קערת הקמחים ומערבלים עד איחוד- אפשר גם עם לקקן/בידיים.
נקבל בצק רך מאוד.
נכניס למקרר למשך חצי שעה-שעה בכדי לקבל בצק שיהיה לנו יותר נוח לעבוד איתו.
לאחר קירור הבצק, ניצור כדורים מהבצק ונגלגל אותם בתוך צלחת עם סוכר (לא חובה אבל מוסיף).
נסדר במרווחים כי העוגיה ממש משתטחת ונאפה בתנור שחומם מראש על תוכנית טורבו, 180 מעלות,
למשך 12-15 דקות עד שהעוגיה משחימה ממש.
לאחר שהעוגיה מצטננת ניתן להעביר לצנצנת ולאחסן בחוץ.
בתאבון!