לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגיות חמאה מזולפות ללא גלוטן

מצרכים לעוגיות חמאה מזולפות ללא גלוטן:

  • 70 גרם אבקת סוכר
  • כף חלב
  • 300 גרם קמח ללא גלוטן (רב תכליתי של תמי/ "פורינו" גם יתאים פה)
  • 230 גרם חמאה רכה
  • כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

בקערה בעזרת לקקן מאחדים בין האבקת סוכר לחמאה כאשר היא רכה מאוד. (בטמפרטורת החדר).
לאחר מכן נוסיף את הקמח, חלב ותמצית הוניל ונמשיך לאחד בעדינות עם הלקקן.

נקבל תערובת רכה מאוד. נעביר לשקית זילוף עם צנתר משונן.
במרווחים קלים נזלף את העוגיות בצורה שנבחר.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.
אל תגעו בעוגיות עד שהצטננו לגמרי בכדי שלא התפוררו.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן