Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגיות חמאה מזולפות ללא גלוטן

ספטמבר 22, 2023

מצרכים לעוגיות חמאה מזולפות ללא גלוטן:

  • 70 גרם אבקת סוכר
  • כף חלב
  • 300 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 230 גרם חמאה רכה
  • כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

בקערה בעזרת לקקן מאחדים בין האבקת סוכר לחמאה כאשר היא רכה מאוד. (בטמפרטורת החדר).
לאחר מכן נוסיף את הקמח, חלב ותמצית הוניל ונמשיך לאחד בעדינות עם הלקקן.

נקבל תערובת רכה מאוד. נעביר לשקית זילוף עם צנתר משונן.
במרווחים קלים נזלף את העוגיות בצורה שנבחר.

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.
אל תגעו בעוגיות עד שהצטננו לגמרי בכדי שלא התפוררו.

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן