Sapir Asayag new Logo
Sapir Asayag new Logo

מתכון לעוגיות מלוחות ללא גלוטן

אוגוסט 3, 2024

מצרכים לעוגיות מלוחות ללא גלוטן:

  • כוס + 2 כפות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 3/4 כפית גדושה אבקת אפיה
  • 20 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח שטוחה
  • 1 ביצה
  • ביצה להברשה
  • שומשום לבן ושומשום שחור לקישוט

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל המצרכים עד קבלת אחיד ורך.
מכניסים למקרר לשעה-שעה וחצי כשהבצק עטוף בשקית ניילון/ ניילון נצמד.

לאחר צינון הבצק במקרר, לוקחים כל פעם כדור מהבצק ומרדדים אותו לצורת נחש.
סוגרים את הנחש לצורת עיגול ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפיה.

שימו לב, אין צורך לקמח את משטח העבודה מאחר והבצק הוא שומני.
השומניות עוזרת לנו לעבוד עם הבצק בקלות והיא מה שתגרום לבצק בהמשך להיות פריך ופציח.

לאחר שיצרנו עיגולים (כמות של 15 עוגיות, תלוי בגודל העיגולים שבחרתם)
מברישים את העוגיות בביצה ומפזרים שומשום לקישוט.

עוגיות עבאדי ללג

ולתנור! אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20-25 דקות, או עד שהעוגיות זהובות.
תוכנית בתנור טורבו.

ניתן לאחסן את העוגיות בחוץ בתוך קופסה אטומה.

בתאבון!

אולי יעניין אותך:

מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן | מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן | מתכון לכדורי שוקולד להכנה מהירה

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן