
מערבבים בקערה את כל המצרכים עד קבלת אחיד ורך.
מכניסים למקרר לשעה-שעה וחצי כשהבצק עטוף בשקית ניילון/ ניילון נצמד.
לאחר צינון הבצק במקרר, לוקחים כל פעם כדור מהבצק ומרדדים אותו לצורת נחש.
סוגרים את הנחש לצורת עיגול ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפיה.
שימו לב, אין צורך לקמח את משטח העבודה מאחר והבצק הוא שומני.
השומניות עוזרת לנו לעבוד עם הבצק בקלות והיא מה שתגרום לבצק בהמשך להיות פריך ופציח.
לאחר שיצרנו עיגולים (כמות של 15 עוגיות, תלוי בגודל העיגולים שבחרתם)
מברישים את העוגיות בביצה ומפזרים שומשום לקישוט.

ולתנור! אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20-25 דקות, או עד שהעוגיות זהובות.
תוכנית בתנור טורבו.
ניתן לאחסן את העוגיות בחוץ בתוך קופסה אטומה.
בתאבון!
אולי יעניין אותך:
מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן | מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן | מתכון לכדורי שוקולד להכנה מהירה
