Sapir Asayag new Logo
Sapir Asayag new Logo

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס XL ללא גלוטן

יולי 31, 2023

מצרכים לעוגיות שוקולד צ'יפס XL ללא גלוטן:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום גולדן
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • שקית אבקת אפיה
  • כוס וחצי קמח שקדים
  • 1 כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1 כוס שבבי שוקולד חלב

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את החמאה הרכה והסוכר עד איחוד לקבלת מרקם משחתי.
מוסיפים ביצה, תמצית וניל, מלח גס ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים סודה לשתיה, אבקת אפיה, קמח שקדים וקמח ללא גלוטן ומערבבים לקבלת בצק.
לבסוף מוסיפים גם את שבבי השוקולד ומערבבים עד שהכל מתאחד לבצק אחד ושבבי השוקולד טמועים בבצק.

מכדררים לכדורים גדולים במרווחים גדולים ומעל כל עיגול מפזרים עוד קצת שבבי שוקולד.

אופים בתנור על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 8-10 דקות או עד השחמה.

בתאבון!

ליצור קשר במהירות:
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת
Prositive שיווק ובניית אתרים GIF
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן