כוס = כוס חד פעמית של שתיה חמה
להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.
ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 30-45 דקות/ עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא יבש.
נניח להצטננות.
לאחר שהעוגה הצטננה נכין את הקצפת שלנו, נקציף בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט ונוטלה על מהירות גבוהה עד שנקבל קצפת יציבה.
נמרח על עוגת הוניל שלנו ונעביר לקירור.
ניתן להוסיף מעל סוכריות שוקולד, סוכריות צבעוניות, קוקוס, גרידת שוקולד או מה שאוהבים.
בתאבון!
הכנתם? צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag