Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגת וניל וקצפת נוטלה ללא גלוטן

נובמבר 11, 2024

מצרכים לעוגת וניל וקצפת נוטלה ללא גלוטן:

  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס חלב/ מים/ מיץ תפוזים/ משקה חלב תחליפי כמו חלב סויה, שיבולת שועל, שקדים וכו'
  • 2 כפות קמח שקדים/ קמח טף בהיר
  • כפית אבקת אפיה
  • 1 כוס מלאה עד הסוף של קמח תופח ללא גלוטן/ קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1 שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס חלב
  • 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג
  • 1-2 כפות נוטלה - תלוי במתיקות שתרצו

    כוס = כוס חד פעמית של שתיה חמה

אופן הכנה:

להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.

לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.

ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 30-45 דקות/ עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא יבש.
נניח להצטננות.

לאחר שהעוגה הצטננה נכין את הקצפת שלנו, נקציף בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט ונוטלה על מהירות גבוהה עד שנקבל קצפת יציבה.
נמרח על עוגת הוניל שלנו ונעביר לקירור.

ניתן להוסיף מעל סוכריות שוקולד, סוכריות צבעוניות, קוקוס, גרידת שוקולד או מה שאוהבים.

בתאבון!

הכנתם? צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן