אחרי שכבשה את לבכם באינסטגרם, בטיקטוק ובפייסבוק.
דאגתם גם להביא את העוגה הזו למקומות הראשונים בגוגל!
קבלו את המתכון לעוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן ממכרת, שאי אפשר להפסיק לאכול!
אהבתם? הכנתם?
צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag
להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.
נוסיף את השוקולד צ'יפס ונקפל בעדינות לאיחוד.
נעביר את בלילת העוגה שלנו אל התבנית שאיתה נאפה את העוגה.
נפזר עוד מעט שבבי שוקולד מלמעלה.
ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.
בתאבון!