Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

מאי 10, 2023

אחרי שכבשה את לבכם באינסטגרם, בטיקטוק ובפייסבוק.
דאגתם גם להביא את העוגה הזו למקומות הראשונים בגוגל!
קבלו את המתכון לעוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן ממכרת, שאי אפשר להפסיק לאכול!
אהבתם? הכנתם?
צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag

מצרכים לעוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן:

  • 6 ביצים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג
  • 1 אבקת אפיה (שקית של 10 גרם)
  • 2 ורבע כוסות קמח תופח/ קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • כוס שבבי שוקולד צ'יפס מעורבבים בקערה עם 1-2 כפות קמח ללא גלוטן

אופן הכנה:

להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.

נוסיף את השוקולד צ'יפס ונקפל בעדינות לאיחוד.
נעביר את בלילת העוגה שלנו אל התבנית שאיתה נאפה את העוגה.
נפזר עוד מעט שבבי שוקולד מלמעלה.

ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן