לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת ריבת חלב ללא גלוטן

מצרכים לעוגת ריבת חלב ללא גלוטן:

  • 6 ביצים
  • 3/4 סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גרם קמח שקדים
  • 150 גרם קמח תופח ללא גלוטן
  • כפית אבקת אפיה
  • 3 כפות גדושות ריבת חלב
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם שמנת מתוקה
  • כפית גדושה ריבת חלב

אופן הכנה:

מפרידים בין החלבונים לחלמונים.
את החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר על המהירות הכי גבוהה במיקסר עד קבלת קצף יציב ותפוח.
את החלמונים טורפים בקערה נפרדת יחד עם השמן, החלב ותמצית הוניל עד איחוד. מוסיפים את ריבת החלב וטורפים, מוסיפים את הקמחים ואבקת האפיה וטורפים עד שאין גושים.

מאחדים בין התערובות כאשר את תערובת החלמונים מעבירים אל תערובת החלבונים ומקפלים בעדינות בשלוש פעימות.

נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 50-60 דקות.

נכין את הגנאש ובקערה נחמם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד, שמנת מתוקה וכפית ריבת חלב עד להמסה.
שימו לב שהגנאש הוא בכמות קטנה מאחר והעוגה עצמה מתוקה אז הכמות הזו מספיקה בהחלט.

שימו לב, במידה ואתם אופים בתבנית סיר הפלא/תבנית אנג'ל, מיד עם יציאת העוגה מהתנור תהפכו את התבנית.
רק לאחר שהעוגה התקררה ניתן לחלץ מהתבנית.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן