לגנאש שוקולד - ריבת חלב:
מפרידים בין החלבונים לחלמונים.
את החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר על המהירות הכי גבוהה במיקסר עד קבלת קצף יציב ותפוח.
את החלמונים טורפים בקערה נפרדת יחד עם השמן, החלב ותמצית הוניל עד איחוד. מוסיפים את ריבת החלב וטורפים, מוסיפים את הקמחים ואבקת האפיה וטורפים עד שאין גושים.
מאחדים בין התערובות כאשר את תערובת החלמונים מעבירים אל תערובת החלבונים ומקפלים בעדינות בשלוש פעימות.
נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, מצב תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 50-60 דקות.
נכין את הגנאש ובקערה נחמם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד, שמנת מתוקה וכפית ריבת חלב עד להמסה.
שימו לב שהגנאש הוא בכמות קטנה מאחר והעוגה עצמה מתוקה אז הכמות הזו מספיקה בהחלט.
שימו לב, במידה ואתם אופים בתבנית סיר הפלא/תבנית אנג'ל, מיד עם יציאת העוגה מהתנור תהפכו את התבנית.
רק לאחר שהעוגה התקררה ניתן לחלץ מהתבנית.
בתאבון!