להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.
נעביר 1/4 מהבלילה לקערה נפרדת ונוסיף אליה את הקקאו.
נקפל את הקקאו בעדינות אל תוך הבלילה עד שהקקאו מתאחד עם הבלילה.
נשפוך את הבלילה הראשונית (ללא הקקאו אל התבנית, שימו לב שאין צורך לשמן את התבנית.)
מעל הבלילה הראשונית נשפוך את הבלילה עם הקקאו.
בעזרת סכין/ שיפוד ניצור צורת שיש ונערבב בין הבלילה הראשונית לבלילת הקקאו.
ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.
לאחר אפיה ניתן לפדר באבקות סוכר.
בתאבון!
הכנתם? צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag