Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגת שיש ריבת חלב ללא גלוטן

אפריל 15, 2024

מצרכים לעוגת שיש ריבת חלב ללא גלוטן:

  • 6 ביצים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג
  • 1 אבקת אפיה (שקית של 10 גרם)
  • 2 ורבע כוסות קמח תופח ללא גלוטן
  • 2 כפות ריבת חלב

אופן הכנה:

להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.

לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.
נעביר את כל הבלילה אל התבנית שאיתה נאפה את העוגה.

נחמם במיקרוגל את ריבת החלב (היזהרו לא לשרוף אותה, חממו ממש לכמה שניות רק בכדי שתתרכך ותהיה יותר נוחה לזילוף בעוגה).
לאחר שחיממנו את ריבת החלב נזלף אותה בעיגולים. ניקח שיפוד/ סכין ובעזרתו נייצר צורת שיש ונערבל את ריבת החלב יחד עם הבלילה.

שימו לב שאתם שומרים על צורת השיש היפה ולא מאחדים את ריבת החלב בתוך הבלילה.

ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.

בתאבון!

הכנתם? צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן