להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח.
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי.
נעביר את כל הבלילה אל התבנית שאיתה נאפה את העוגה.
נחמם במיקרוגל את ריבת החלב (היזהרו לא לשרוף אותה, חממו ממש לכמה שניות רק בכדי שתתרכך ותהיה יותר נוחה לזילוף בעוגה).
לאחר שחיממנו את ריבת החלב נזלף אותה בעיגולים. ניקח שיפוד/ סכין ובעזרתו נייצר צורת שיש ונערבל את ריבת החלב יחד עם הבלילה.
שימו לב שאתם שומרים על צורת השיש היפה ולא מאחדים את ריבת החלב בתוך הבלילה.
ולתנור! אופים בתנור במצב סטטי, על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.
בתאבון!
הכנתם? צלמו לי איך יצא ותייגו אותי באינסטגרם @sapirasayag