מפרידים בין החלמונים והחלבונים של הביצים.
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים יחד עם השמן, לאחר מכן מוסיפים את המיץ, תמצית הוניל והגרידה.
ולבסוף מוסיפים את אבקת האפיה והקמחים.
מאחדים בין תערובת החלמונים לתערובת החלבונים על ידי העברת קצף החלבונים אל קערת החלמונים בשלוש פעימות שונות ולא בבת אחת.
כל פעם נעביר חלק נקפל בעדינות עם הלקקן לאיחוד ואז עוד חלק עד שנאחד הכל.
מעבירים לתבנית, אופים על 160 מעלות, למשך שעה-שעה ו10 דקות,
על תוכנית סטטי (פס למעלה פס למטה).
בתאבון!