לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת תפוזים ללא גלוטן

מצרכים לעוגת תפוזים ללא גלוטן:

  • 6 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גרם קמח שקדים
  • 150 גרם קמח תופח ללא גלוטן
  • שקית אבקת אפיה
  • מעט גרידת תפוז *לא חובה

אופן הכנה:

מפרידים בין החלמונים והחלבונים של הביצים.
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.

בקערה נפרדת טורפים את החלמונים יחד עם השמן, לאחר מכן מוסיפים את המיץ, תמצית הוניל והגרידה.
ולבסוף מוסיפים את אבקת האפיה והקמחים.

מאחדים בין תערובת החלמונים לתערובת החלבונים על ידי העברת קצף החלבונים אל קערת החלמונים בשלוש פעימות שונות ולא בבת אחת.
כל פעם נעביר חלק נקפל בעדינות עם הלקקן לאיחוד ואז עוד חלק עד שנאחד הכל.

מעבירים לתבנית, אופים על 160 מעלות, למשך שעה-שעה ו10 דקות,
על תוכנית סטטי (פס למעלה פס למטה).

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן