לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן זית, מלח ולבסוף את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.
בינתיים נכין את הרוטב, בקערה נערבב את הרסק עגבניות, מלח, אורגנו, מים רותחים, פלפל שחור וסוכר עד לקבלת רוטב סמיך אבל לא מדי.
לאחר התפחה נחלק את הבצק לכדורים, כל כדור 80 גרם. בעזרת כוס/האצבעות נשטח את הכדור לעיגול שווה.
על כל עיגול נמרח רוטב פיצה, נפזר גבינה ותוספות שאוהבים. נפתיח התפחה שניה כ10 דקות.
לאחר התפחה שניה נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית אפיה טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.
בתאבון!