לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לפיצה ברכה

כשבעלי ואני הכרנו הארוחה הראשונה שאכלתי אצלו בבית הייתה פיצה שאמא שלו אפתה.
אני מודה, זו הייתה אחת הפיצות הטעימות ביותר שאכלתי.
חמותי, ברכה, היא אלופת האפיה האמיתית ולימים היא העבירה אלי את המתכון המושלם של בצק הפיצה שלה ועכשיו אני מעבירה אותו אליכם,
אז תשמרו עליו כי אתם הולכים להתמכר!

מצרכים לפיצה ברכה:

  • קילו קמח מנופה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כף פלפל שחור
  • כף מלח
  • 3 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה:

לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן זית, פלפל שחור, מלח ולבסוף  את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.

לאחר התפחה נעצב את הבצק לצורת פיצה, נמרח את הרוטב, הגבינות והתוספות שנבחר ואז נתפיח שוב למשך 15 דקות.
לאחר התפחה שניה נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית אפיה טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן