כשבעלי ואני הכרנו הארוחה הראשונה שאכלתי אצלו בבית הייתה פיצה שאמא שלו אפתה.
אני מודה, זו הפיצה הכי טעימה שאכלתי!
חמותי, ברכה, היא אלופת האפיה האמיתית ולימים היא העבירה אלי את המתכון המושלם של בצק הפיצה שלה ועכשיו אני מעבירה אותו אליכם,
אז תשמרו עליו כי אתם הולכים להתמכר!
לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן זית, פלפל שחור, מלח ולבסוף את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.
לאחר התפחה נעצב את הבצק לצורת פיצה, נמרח את הרוטב, הגבינות והתוספות שנבחר ואז נתפיח שוב למשך 15 דקות.
לאחר התפחה שניה נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית אפיה טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.
בתאבון!