
מערבבים בקערה את היבשים: סוכר, מלח, קמח ואבקת אפיה.
לאחר ערבוב יוצרים באמצע גומה ושופכים פנימה ביצה, שמן וחלב.
טורפים עד שאין גושים כלל.
מחממים את הגז לחום בינוני, לא גבוה מדי ועל מחבת משומנת יוצרים עם כף עיגולי פנקייק.
לאחר שנוצרות בועות על הפנקייק לוקחים 2 כפיות, עם כפית אחת מרימים ממרח נוטלה
ועם הכפית השניה מורידים את הממרח על הפנקייק.
מניחים מעל הנוטלה עוד בלילה של הפנקייק והופכים.
ממתינים עוד כמה שניות עד דקה וכאשר הפנקייק זהוב משני הצדדים מוציאים אותי מהמחבת.
ניתן לפדר את הפנקייק באבקת סוכר.
בתאבון!
