
מרתיחים בסיר גדול מים עם כף מלח.
כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים את הפסטה.
מערבבים מדי פעם בכדי שהפסטה לא תידבק.
במקביל, מחממים שמן בסיר על אש בינונית ומטגנים במשך כמה שניות את השום.
מוסיפים את הרסק עגבניות ומערבבים אותו במשך 1-2 דקות בסיר עד שהשמן והשום נטמעים יחד עם הרסק
וכל הטעמים של הרסק נפתחים.
מוסיפים תבלינים: אני רשמתי כמויות, אך כמובן ניתן להוסיף על פי טעם אישי.
מלח, סוכר, מרק עוף ופלפל שחור ומערבבים היטב 1-2 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים בהדרגה עד שהרוטב נעשה דליל יותר.
במיטה והרוטב עדיין סמיך, ניתן להוסיף עוד מים עד שמגיעים למרקם שאוהבים.
סוגרים את הסיר עם מכסה על אש נמוכה ומבשלים למשך 5-8 דק'.
מכבים את האש, בודקים ומתקנים טעמים.
כשהפסטה מוכנה, שופכים את תכולת הסיר אל תוך מסננת פסטה,
כך שכל הנוזלים נשטפים והפסטה נשארת בתוך המסננת.
שוטפים את הפסטה עם מים קרים, מנערים בכדי להוציא נוזלים מיותרים ומעבירים לקערה.
שופכים מעל הפסטה את הרוטב שהכנו ומערבבים היטב עד שהוא עוטף את כל הפסטה.
בתאבון!
