
לקרם:
לציפוי:
מקציפים בקערת המיקסר על המהירות הכי גבוהה את הביצים והסוכר למשך 5-7 דקות עד לקבלת קצף תפוח.
מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים: שמן ולאחר מכן קמח וקקאו.
ממשיכים להקציף בעדינות עד שכל החומרים מתאחדים.
צריך לשמור שלא להוריד את נפח הקצפת הביצים אך גם לדאוג שאין גושי קמח בתערובת.
מברישים מעט שמן על גבי נייר אפיה ומניחים על תבנית אפיה.
שופכים על תבנית אפיה, המרופדת בנייר אפיה ששימנו את הבלילה.
ולתנור! אופים על 180 מעלות, תוכנית תנור במצב טורבו למשך 10 דקות.
לאחר שהבצק נאפה, מניחים אותו להצטננות לכמה דקות.
בינתיים עוברים להכנת הקרם: מקציפים את כל מרכיבי הקרם על מהירות בינונית-גבוהה עד ליצירת קרם חלק ויציב.
מפרידים את העוגה בזהירות מנייר האפיה וניישר את הצדדים בעזרת סכין כך שיתקבל צורת מלבן/ריבוע ישר.
חותכים את העוגה באמצע. ומניחים את אחד החלקים על תבנית או כלי שיכול להיכנס למקפיא בהמשך.
על חלק אחד מורחים את כל הקרם ולאחר מכן מניחים מעליו את החלק השני של העוגה כך שנוצרה לנו צורת סנדוויץ.
מכניסים את העוגה ככה כפי שהיא להקפאה למשך 40-60 דקות.
לאחר שהקרם התייצב במקפיא פורסים אותו לצורת הקסטה שלנו.
נחתוך לשני פסים לאורך ולאחר מכן לעוד שש פסים לרוחב. (ניתן גם לחתוך לאיזו צורה שתבחרו).
מחממים במיקרוגל בקערה את השוקולד והשמן בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
לאחר שהשוקולד נמס מוסיפים את השקדים מקלות ומערבבים עד שהשקדים נטמעו בשוקולד.


ניתן להניח את הקסטות על מגש מחורר כשמתחתיו יש כלי ואז לשפוך את השוקולד מעל הקסטות.
את השוקולד נוכל כמובן לשמור כי הוא נשפך אל הכלי שהנחנו מתחת מבעוד ומעוד ולהשתמש בו שוב ושוב בעת הצורך.
לאחר שכיסינו את הקסטות בשוקולד מעבירים אותן בזהירות בעזרת מרית או מזלג אל צלחת המרופדת בנייר אפיה ומניחים להתקררות.
או, בשיטה הקלה יותר, ניתן להקפיא את הקסטות לעוד 30 דקות ולאחר מכן לטבול אותן בקערת השוקולד כפי שהן, ולוודא שהן מכוסות לגמרי בעזרת מזלג.
לאחר מכן להרים אותן בעזרת המזלג ולנער קלות בכדי להסיר שאריות.
מניחים על צלחת המרופדת בנייר אפיה את הקסטות לאחר הטבילה ומעבירים למקרר לקירור מלא של כשעה.
בתאבון!
