לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת קרמבו בלונדי ללא גלוטן

מצרכים לעוגת קרמבו בלונדי ללא גלוטן:

    • 3 ביצים
    • 3/4 כוס סוכר
    • 1/2 כוס שמן
    • 1/2 כוס מים
    • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
    • 1 אבקת אפיה (שקית של 10 גרם)
    • 1 כוס קמח תופח ללא גלוטן (אפשר גם קמח שמיועד ללחמים/רב תכליתי גם יעבוד כאן)
      לקרם:
    • 2 שמנת מתוקה
    • 1 אינסטנט פודינג
    • 3 כפות גבינה לבנה (מוסיף מאוד, לא לוותר)
    • 1 כוס חלב
      לגנאש בלונדי:
    • 1/2 חבילה שמנת מתוקה (125 גרם)
    • 150 גרם שוקולד בלונדי (אם רוצים שכבה יפה של שוקולד אפשר להכפיל כמויות או להעלות בחצי.)

אופן הכנה:

להקציף את הביצים והסוכר עד קצף תפוח ובהיר.
נוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח
לבסוף נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף עד שהוא נטמע לגמרי
אופים על 170 מעלות למשך 45 דקות-שעה / עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש.

בזמן שהעוגה מצטננת לאחר שהיא מוכנה, נתחיל להכין את הקרם שלנו.
נקציף בקערת המיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט, גבינה וחלב על מהירות בינונית עד לקבלת קרם חלב ויציב.
ניתן גם להקציף בקערה יחד עם מטרפה ידנית.

לאחר שהקצפת יציבה נעביר את כולה על שכבת עוגת הוניל שלנו, נשטח יפה ונסדר יחד עם פלטה/כף למשטח חלק.

נעבור להכנת הגנאש, נחמם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה עד להמסה ואיחוד מלא.
נשפוך את הגנאש שלנו מעל העוגה ונניח אותה במקרר להצטננות של לפחות 4-5 שעות.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן