לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת שוקולד פאדג'ית ללא גלוטן

הדבר הראשון שניסיתי להכין ללא גלוטן היה עוגת שוקולד.
ומכל הניסיונות המצאתי את המתכון הזה שהוא לא העוגה הקלאסית והאוורירית אלא עוגה יותר רכה ושוקולדית ומי אמר שזה פחות טוב?

מצרכים לעוגת שוקולד פאדג'ית ללא גלוטן:

  • ביצה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 וחצי כף שמן
  • 1 וחצי כף קקאו
  • אבקת אפיה
  • 3/4 כוס קמח ללא גלוטן
  • 1/2 כוס מים חמים

אופן ההכנה:

טורפים ביצה יחד עם הסוכר. לאחר מכן מוסיפים שמן, קקאו וטורפים.
מוסיפים את אבקת האפיה והקמח וטורפים. לבסוף מוסיפים את המים.
נוצרת בלילה מימית - לא להיבהל.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים על כ170 מעלות למשך 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
על תוכנית מצב
סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).
ממליצה לשפוך מעל גנאש שוקולד, לגמרי מעשיר את העניין!
בתאבון!


שימו לב: המתכון מתאים לפס אינגליש קייק והעוגה לא יוצאת גבוהה במיוחד,
די נמוכה אך עשירה במרקם.

 

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן