לרוטב שמנת:
לתוספות:
לערבל בקערת המיקסר את כל המצרכים (חוץ מהמים) על מהירות נמוכה.
את המים להוסיף בסוף וללוש למשך 3-5 דקות על מהירות בינונית.
שימו לב, לבדוק שאין גושים בתחתית בקערה ושהכל התאחד לבצק אחד.
להתפיח שעה ולאחר מכן ללוש לעוד 2 דקות ואז להתפיח לעוד שעה.
לבינתיים נכין את הרוטב: נערבב בקערה את הגבינה, שמנת, מלח, שום ואגוז מוסקט עד איחוד.
לאחר שהבצק תפח נעצב את צורת הפיצה, נמרח את הרוטב ונפזר מעל את הפיטריות ולאחר מכן את הגבינה.
נתפיח לעוד כ-15 דקות.
מסביב לבצק נבריש ביצה (אפשר גם להוסיף סילאן לצבע יותר עמוק)
ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית תנור טורבו עד להזהבה.
בתאבון!