Sapir Asayag Logo

מתכון לפיצה ביאנקה ללא גלוטן

מאי 31, 2023

מצרכים לפיצה ביאנקה ללא גלוטן:

  • 500 גרם קמח ללא גלוטן למאפי שמרים/ קמח שמיועד ללחמים (תמי מיועד ללחמים, מולינו, שר מיקס בי וכו')
  • 2 כפות סוכר
  • כף שמרים יבשים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • כוס וחצי מים פושרים

    לרוטב שמנת:

  • 2 כפות גבינת מסקרפונה/גבינת שמנת
  • קורט מלח
  • 1/4 כוס שמנת לבישול
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • כפית שום גבישי

    לתוספות:

  • 400 גרם גבינה צהובה מגורדת/ גבינת מוצרלה - ניתן לשלב גם גבינת צ'דר
  • 5 פיטריות שמפיניון חתוכות

אופן ההכנה:

לערבל בקערת המיקסר את כל המצרכים (חוץ מהמים) על מהירות נמוכה.
את המים להוסיף בסוף וללוש למשך 3-5 דקות על מהירות בינונית.
שימו לב, לבדוק שאין גושים בתחתית בקערה ושהכל התאחד לבצק אחד.
להתפיח שעה ולאחר מכן ללוש לעוד 2 דקות ואז להתפיח לעוד שעה.

לבינתיים נכין את הרוטב: נערבב בקערה את הגבינה, שמנת, מלח, שום ואגוז מוסקט עד איחוד.

לאחר שהבצק תפח נעצב את צורת הפיצה, נמרח את הרוטב ונפזר מעל את הפיטריות ולאחר מכן את הגבינה.
נתפיח לעוד כ-15 דקות.
מסביב לבצק נבריש ביצה (אפשר גם להוסיף סילאן לצבע יותר עמוק)
ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית תנור טורבו עד להזהבה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן