Sapir Asayag Logo

מתכון לפיצה עם הפתעת צ'דר

יוני 4, 2023

אף פעם לא אהבתי את הקשה של הפיצה.
הביס הראשון הוא הכי טעים. מפוצץ בגבינה ומלא ברוטב. ואז מגיעים אל הקשה וכל החלק הטעים נעלם.
יש הרבה שחולקים עלי ואפילו טוענים שהחלק הקשה הוא הכי טעים!
אם אתם מהקבוצה שלי, אתם חייבים להישאר עד הסוף. להכין ולשתף אותי באיזו מהירות התמכרתם!

מצרכים לפיצה עם הפתעת צ'דר:

  • קילו קמח מנופה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כף פלפל שחור
  • כף מלח
  • 3 כוסות מים פושרים
  • רוטב פיצה
  • 500 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 500 גרם גבינת צ'דר מגורדת
  • 200 גרם גבינת צ'דר קוביות

אופן ההכנה:

לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן זית, פלפל שחור, מלח ולבסוף  את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.

לאחר התפחה: נעצב את הפיצה לצורת עיגול. ניקח קוביה של גבינת צ'דר ונניח על החלק החיצוני של העיגול, כלומר איפה שבהמשך יהיה הקשה של הפיצה.
לאחר שהנחו את כל קוביות הצ'דר בחלקו החיצוני של הבצק, נמתח מעט את הבצק ונקפל אותו מעל אותה קובית צ'דר כך שהוא למעשה היא תהיה "מוחבאת" בתוך הקשה.
על שאר הבצק נמרח מעל את הרוטב ונפזר את שני סוגי הגבינות. ניתן להוסיף כל תוספת שאוהבים.
נפתיח לעוד 10-15 דקות ולאחר מכן נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15-20 דקות.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן