אף פעם לא אהבתי את הקשה של הפיצה.
הביס הראשון הוא הכי טעים. מפוצץ בגבינה ומלא ברוטב. ואז מגיעים אל הקשה וכל החלק הטעים נעלם.
יש הרבה שחולקים עלי ואפילו טוענים שהחלק הקשה הוא הכי טעים!
אם אתם מהקבוצה שלי, אתם חייבים להישאר עד הסוף. להכין ולשתף אותי באיזו מהירות התמכרתם!
לערבב בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.
כשהמיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את השמן זית, פלפל שחור, מלח ולבסוף את המים.
להעלות למהירות בינונית וללוש במיקסר 7-8 דקות.
להתפיח שעה.
לאחר התפחה: נעצב את הפיצה לצורת עיגול. ניקח קוביה של גבינת צ'דר ונניח על החלק החיצוני של העיגול, כלומר איפה שבהמשך יהיה הקשה של הפיצה.
לאחר שהנחו את כל קוביות הצ'דר בחלקו החיצוני של הבצק, נמתח מעט את הבצק ונקפל אותו מעל אותה קובית צ'דר כך שהוא למעשה היא תהיה "מוחבאת" בתוך הקשה.
על שאר הבצק נמרח מעל את הרוטב ונפזר את שני סוגי הגבינות. ניתן להוסיף כל תוספת שאוהבים.
נפתיח לעוד 10-15 דקות ולאחר מכן נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15-20 דקות.
בתאבון!