Sapir Asayag Logo

מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן

אפריל 27, 2023

מצרכים לקרפ שוקולד ללא גלוטן:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות חלב חמים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 130 גרם קמח רב תכליתי
  • 20 גרם קקאו

אופן ההכנה:

טורפים את כל המרכיבים יחד עד
בלילה חלקה ללא גושים.
שופכים על מחבת חמה ומטים מצד לצד.

שימו לב לא להגזים עם הכמות הקרפ צריך להיות דק ולא עבה.
לאחר שהקרפ טוגן במשך כדקה-שתיים משני הצדדים, הוא מוכן!
מורחים ממרח שאוהבים וטורפים.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן