לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגיות שוקולד ובלונדי ללא גלוטן

מצרכים לעוגיות שוקולד ובלונדי ללא גלוטן:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום גולדן
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית סוכר גס
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • שקית אבקת אפיה
  • 3/4 כוס קמח שקדים
  • 1 ורבע כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כוס שבבי שוקולד חלב
  • 1/2 כוס שבבי בלונדי

אופן ההכנה:

בקערה נערבב בין החמאה הרכה לסוכר עד איחוד וקבלת משחה.
(שימו לב, ניתן להכין את המתכון בקערת המיקסר ואפשר גם בקערה עם כף עץ- מה שנוח)
נוסיף ביצה, תמצית וניל ומלח ונערבב.
נוסיף סודה לשתיה, אבקת אפיה, קמח שקדים, קקאו וקמח ללא גלוטן ונערבב.
לבסוף נוסיף את שבבי השוקולד ונערבב לבצק אחיד.

נכדרר לכדורים במרווחים גדולים ומעל כל עיגול נפזר עוד קצת שבבי שוקולד בלונדי.

לתנור! נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 6-8 דקות.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן