לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן

מצרכים לעוגת פאדג' ללא גלוטן:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 16 קוביות שוקולד מריר מומס
  • 1/2 כוס חלב
  • כוס קמח תופח ללא גלוטן
  • אבקת אפיה
  • כוס שוקולית
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות חלב

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקצף תפוח ובהיר.
מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים את השמן.
ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם החלב עד להמסה מלאה ומוסיפים למיקסר בזהירות.
לבסוף להוסיף את הקמח, אבקת האפיה והשוקולית ולהקציף עד איחוד.
לקפל בעדינות עם לקקן ולוודא שאין אף גושים בתערובת.


להעביר לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, תוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה), למשך 40-45 דקות.

לאחר שהעוגה יצאה מהתנור נכין את ציפוי השוקולד: במיקרוגל נמיס יחד את השוקולד, החלב והחמאה עד להמסה מלאה ונשפוך מעל העוגה.
הציפוי יראה לכם דליל וזה בסדר הוא מתקשה בהמשך.
ניתן לפזר מעל עוד שוקולד לאקסטרה פאדג'יות ושוקולדיות למי שממש מכור!

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן