לוגו ספיר אסייג
לוגו ספיר אסייג

מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן

לקח לי קצת זמן עד שפיענחתי את הקוד של עוגת שוקולד ללא גלוטן מנצחת - וזה בדיוק המרקם שחלמתי להגיע אליו.
מתכון הזהב שלי לעוגת שוקולד ללא גלוטן מנצחת. לשמור!!

מצרכים לעוגת שוקולד ללא גלוטן:

6 ביצים L
כוס וחצי סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קקאו
2 שקיות אבקת אפיה
2 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
2 כוסות חלב פושר / מים פושרים לפרווה

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה.
לאחר קבלת קצף תפוח ובהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.

מעבירים לתבנית ואופים על 170 מעלות, למשך שעה-שעה ו10 דקות. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).

אפשרי להוסיף גנאש: ממיסים במיקרוגל 125 גרם שמנת (אפשר צמחית אם רוצים פרווה), יחד עם 100 גרם שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה, ושופכים על העוגה.

בתאבון!

אולי יעניין אותך:

מתכון לעוגת שוקולד ופרג (מכיל גלוטן) | מתכון לעוגת שוקולד וכדורי שוקולד ללא גלוטן | מתכון לקרפ שוקולד ללא גלוטן | מתכון לעוגת פאדג' ללא גלוטן | מתכון לכדורי שוקולד להכנה מהירה

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
לוגו ספיר אסייג
ספיר אסייג: קונדיטוריה ומתכונים לכל רגע בחיים!
מומחית לעוגות ומאפים ללא גלוטן.
הזמנת מגוון עוגות, מארזים ועוגיות בחיפה, קריות, טירת הכרמל, ומושבי חוף הכרמל.
הצטרפו לקהילות שלי
קבוצת הפייסבוק שלי
קבוצת וואטספ לל"ג
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
הרכישה באתר מאובטחת
visamastercard
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן