לקח לי קצת זמן עד שפיענחתי את הקוד של עוגת שוקולד ללא גלוטן מנצחת - וזה בדיוק המרקם שחלמתי להגיע אליו.
מתכון הזהב שלי לעוגת שוקולד ללא גלוטן מנצחת. לשמור!!
מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה.
לאחר קבלת קצף תפוח ובהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.
מעבירים לתבנית ואופים על 170 מעלות, למשך שעה-שעה ו10 דקות. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).
אפשרי להוסיף גנאש: ממיסים במיקרוגל 125 גרם שמנת (אפשר צמחית אם רוצים פרווה), יחד עם 100 גרם שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה, ושופכים על העוגה.
בתאבון!