Sapir Asayag Logo

מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן

מאי 30, 2023

לקח לי קצת זמן עד שפיענחתי את הקוד של עוגת שוקולד ללא גלוטן מנצחת - וזה בדיוק המרקם שחלמתי להגיע אליו.
מתכון הזהב שלי לעוגת שוקולד ללא גלוטן מנצחת. לשמור!!

מצרכים לעוגת שוקולד ללא גלוטן:

  • 6 ביצים L
  • 2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס קקאו
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • 2 כוסות חלב פושר / מים פושרים לפרווה

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה.
לאחר קבלת קצף תפוח ובהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמן, הקקאו, אבקת האפיה ובסוף את הקמח.
לבסוף מוסיפים את החלב/ המים עד הטמעה ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד החומרים ולבדיקה שאין גושים.

מעבירים לתבנית ואופים על 170 מעלות, למשך שעה-שעה ו10 דקות. תוכנית אפיה סטטי בתנור (פס למעלה פס למטה).

אפשרי להוסיף גנאש: ממיסים במיקרוגל 125 גרם שמנת (אפשר צמחית אם רוצים פרווה), יחד עם 100 גרם שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה, ושופכים על העוגה.

בתאבון!

יש לך שאלה? רוצה לדבר איתי?
© כל הזכויות שמורות - ספיר אסייג | Sapir Asayag
רכישה מאובטחת
רכישה מאובטחת באתר
envelopemenu
עגלת הקניות שלך0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בקניות
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן